Šādus kāpostus ļoti ātri apēd, tāpēc labāk tos gatavot nelielās porcijās, lai vēlāk varētu pagatavot jaunu krājumu.
Šogad kāposti ir devuši labu ražu, tāpēc, ja nezināt, kur likt pāris kāpostus, iesakām tos skābēt. Tas ir ļoti garšīgs ēdiens, kas ir īsts vitamīnu dārgums, turklāt tam ir ļoti spilgta garša. Recepte ir ļoti vienkārša, un tā derēs pat iesācējiem kulinārijā.
Sastāvdaļas:
2 kg kāposti
2-3 lieli burkāni
1 biete
1 ķiploks
Sālījumam 1 litram ūdens:
1 glāze augu eļļa
2/3 glāzes etiķis (9 % )
2/3 glāzes cukurs
2 ēdamkarotes sāls
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Tā bāba jākurina nost!”: Zvaigžņu eksperts Andis Geste Sieviešu dienā izplata pavisam neparastu ierakstu par sievietēmby Laura Blūma
- Kapēc pamanot ūdens pudeli uz savas automašīnas, nekavējoties jāziņo likumsargiemby Rinalds Bergmanis
- Piecminūšu salāti izlīdzēs: šis ēdiens agrāk restorānos bija hits un noder ja vajag pagatavot kautko garšīgu ļoti ātriby Jeļena Kuzmenko