Šādus kāpostus ļoti ātri apēd, tāpēc labāk tos gatavot nelielās porcijās, lai vēlāk varētu pagatavot jaunu krājumu.
Šogad kāposti ir devuši labu ražu, tāpēc, ja nezināt, kur likt pāris kāpostus, iesakām tos skābēt. Tas ir ļoti garšīgs ēdiens, kas ir īsts vitamīnu dārgums, turklāt tam ir ļoti spilgta garša. Recepte ir ļoti vienkārša, un tā derēs pat iesācējiem kulinārijā.
Sastāvdaļas:
2 kg kāposti
2-3 lieli burkāni
1 biete
1 ķiploks
Sālījumam 1 litram ūdens:
1 glāze augu eļļa
2/3 glāzes etiķis (9 % )
2/3 glāzes cukurs
2 ēdamkarotes sāls
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Skaists, bet nevēlams: kāpēc mūsu senči pie mājas nestādīja šo grezno kokuby Laura Andersone
- Valsts pievērsīs uzmanību skaidras naudas izmaksām no kartes – kāda summa tiek uzskatīta par drošuby Rinalds Bergmanis
- VID nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: tas skars visus iedzīvotājus no nākamā gada 1. janvāraby Laura Andersone