Šādus kāpostus ļoti ātri apēd, tāpēc labāk tos gatavot nelielās porcijās, lai vēlāk varētu pagatavot jaunu krājumu.
Šogad kāposti ir devuši labu ražu, tāpēc, ja nezināt, kur likt pāris kāpostus, iesakām tos skābēt. Tas ir ļoti garšīgs ēdiens, kas ir īsts vitamīnu dārgums, turklāt tam ir ļoti spilgta garša. Recepte ir ļoti vienkārša, un tā derēs pat iesācējiem kulinārijā.
Sastāvdaļas:
2 kg kāposti
2-3 lieli burkāni
1 biete
1 ķiploks
Sālījumam 1 litram ūdens:
1 glāze augu eļļa
2/3 glāzes etiķis (9 % )
2/3 glāzes cukurs
2 ēdamkarotes sāls
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Rīdziniece Laimdota nejauši atklāj, ka zem viņas dārza mājas Olaines novadā dzīvo plēsējs ar astoņiem mazuļiem (+VIDEO)by Laura Blūma
- Delikāts un bez liekām piedevām – kā mājās pagatavot gardu vegānu krēmsieruby Anete Vītola
- Liene Greifāne samulsina fanus: pamet Latviju un atsakās no uzvārda – zināms, kāpēcby Sandra Ločmele